Treceți la conținutul principal

Prezentat

Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118 E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false Gene false Ardell Fashion 118 Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa. Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara. Pachetul contine: O pereche Gene false Ardell Fashion 118 Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 6

CE INSEAMNA CAND VISEZI ACOPERIS.Dictionar de vise

Semnificatia visului Acoperis.Interpretare vis Acoperis.

Visele in care te gasesti pe un acoperis iti vor aduce reusita neconditionata. Daca iti este teama sa nu cazi inseamna ca nu vei avansa intr-o pozitie nesigura.

Daca insa visezi un acoperis prabusindu-se te ameninta o nenorocire.

Reparatia acoperisului, visul indica nevoia dumneavoastra de a reveni la proiectele anterioare sau de a reinnoi relatiile de afaceri.Cand repari in vis acoperisul te vei imbogati curand.

Cand visezi un acoperis proeminent care se ridica foarte tare, simbolul este unul negativ si e posibil sa ai parte de dezamagiri. 

Daca se infiltreaza apa in acoperis e semn ca permiti prea mult, nu iti controlezi prea bine emotiile. 

Sub acoperis porneste un incendiu inseamna ca sanatatea psihica este in primejdie.

Visul an care te vezi pe acoperis inseamna succes in dragoste. Succesul prezice si constructia unui acoperis, in timp ce un acoperis prabusit prezice esecul si separarea de cineva drag.

Cand dormi pe acoperis in vis inseamna ca nu trebuie sa te temi de dusmani sau de pieteni falsi si ca te vei bucura de o sanatate de fier.

O persoana in doliu care in vis sta asezata pe coltul acoperisului iti semnaleaza iminenta unor insemnate pierderi neasteptate in afaceri.