Treceți la conținutul principal

Prezentat

Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118 E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false Gene false Ardell Fashion 118 Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa. Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara. Pachetul contine: O pereche Gene false Ardell Fashion 118 Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 6

CE INSEAMNA CAND VISEZI ABDOMEN.Dictionar de vise

 Semnificatia visului Abdomen.Interpretare vis Abdomen.

Daca in vis iti vezi propriul abdomen multe lucruri bune te asteapta in viitor trebuie insa sa-ti stranuiesti incapatinarea si sa-ti dublezi energia investita in munca atunci vei cunoaste multa bucurie.

Vederea propriului abdomen - zbircit de data aceasta prevesteste precrautii si provocari din partea unor falsi prieteni.

Numeroase rani injunghiate in abdomen, vazute intr-un vis, sunt un predicator al viitorului dezamagirile in oameni.Daca te vezi adesea in vis de la bust in sus inseamna ca ai incredere în tine, ca esti sigura pe deciziile pe care le iei si ca te-ai hotarat sa isi sustii ideile, indiferent de opinia celorlalti.

Vederea propriului abdomen umflat prevesteste o serie de necazuri pe care insa le vei depasi si te vei putea bucura de roadele muncii tale.

Cand visezi ca iti curge sange din abdomen e semn ca vei avea un accident sau o tragedie in familie.

Ranile cutitelor din stomac vin de la un prieten apropiat. Vis poate avea un dublu sens. Dacă atacatorul este nepoliticos si agresiv, in realitate aceasta persoana va arata interes pentru dumneavoastra va incerca sa se intalneasca. Injunghierea, provocata in mod secret, simbolizeaza rautatea, tradarea.

Daca visezi abdomenul unui copil bolnav esti in pericol sa iei o boala contagioasa.