Treceți la conținutul principal

Prezentat

Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118 E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false Gene false Ardell Fashion 118 Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa. Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara. Pachetul contine: O pereche Gene false Ardell Fashion 118 Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 6

Compatibilitate Balanta - Varsator 2021

Horoscop 2021 Compatibilitate Balanta - Varsator

Compatibilitatea dintre cele doua zodii, Compatibilitate Femeia Balanta cu Barbatul Varsator si Compatibilitate Barbatul Balanta cu Femeia Varsator este de 68%. 

Intre voi este o legatura romantica, deoarece amandoi aveti sarm si atragerea pe loc. Aveti multe lucruri impreuna, puneti accent pe dezvoltarea intelectuala. Amandoi aveti pareri neconventionale despre casnicie si iubire, tu esti putin refractara cand vine vorba de verighete, dar varsatorul este contra casatoriei, majoritatea varsatorilor cred in iubirea libera fara ingradiri. Impartasiti iubirea pentru arta, oameni si cultura, tu urasti sa fii indragita, ai in comun cu varsatorul nevoia de libertate. Un alt plus este ca amandoi sunt entuziasti, asa ca buna dispozitie va predomina in cuplu. Dorinta de armonie si viata lipsita de complicatii combinata cu activitatea cerebrala. Varsatorul poate duce la situatii tensionate si neintelegeri, dar varsatorul te poate invata sa fii mai decisa, iar tu ii poti intoarce favoarea aratandu-i o cale mai simpla decat valva pe care sigur si-o creiaza.

Honore De Balzac"A cumpani. A cantari probabilitatile in balanta dorintei."

Ambrose Bierce"O armata victorioasa se aseamana cu o jumatate de chintal pus in balanta cu un graunte; o armata invinsa se aseamana cu un graunte pus in balanta cu o jumatate de chintal."

Este un lucru bun pentru un om needucat sa citeasca carti cu citate.

A cumpani. A cântari probabilitatile in balanta dorintei.

Balanta justitiei pare a fi indemanarea a doua spanzuratori.
Compatibilitate zodie BALANTA – VARSATOR

Intimitate – 90%

Incredere – 85%

Comunicare si intelect – 40%

Valori – 50%

Activitati – 65%

Total – 68%