Treceți la conținutul principal

Prezentat

Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118 E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false Gene false Ardell Fashion 118 Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa. Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara. Pachetul contine: O pereche Gene false Ardell Fashion 118 Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 6

CE INSEAMNA CAND VISEZI IUBIRE.

Dictionar de vise iubire,iubit,iubita.Semnificatie si interpretare vise.

DICTIONAR DE VISE IUBIRE

Daca visezi ca te-ai atasat de un obiect, inseamna ca esti multumit de situatia ta prezenta

Cand visezi ca te bucuri de dragostea altora, vei avea satisfactii in viata amoroasa si te vei simti eliberat de grijiile cotidiene.

Daca in vis partenerul tau nu raspunde iubirii tale te vei confrunta  cu o dilema aceea de a te schimba radical modul de viata sau sa te casatoresti si sa acorzi mai multa atentie situatiei materiale.

Cand unul din sot viseaza ca este iubit de partenerul sau de viata va afea parte de fericire conjugala care va spori o data cu venirea pe lume a copiilor.

A visa ca te bucuri de dragostea parintilor este semnul unui caracter integru si al unei situatii prospere.

Prezenta in vis a animalelor iubitoare semnifica multumire in privinta situatiei prezente in pofida aparentelor si pentru o perioada fericirea iti ca surade cu generozitate.DICTIONAR DE VISE IUBITA

Cand visezi ca iubita ta este binevoitoare si are o infatisare placuta inseamna ca vei cuceri o femeie ce-ti va incinta orgoliul si va avea o zestre frumoasa.Daca in vis iti apare altfel de vei fi nemultumit de alegerea ta inainte ca mariajul tau sa poata fi implinit.

Daca visezi ca este bolnava sau ca are parte de necazuri inseamna ca vei avea laolalta triste si bucurii.

Daca visezi ca iubita ta este moarta, vei avea o perioada in care norocul te va ocoli.

DICTIONAR DE VIS IUBIT

Daca esti amorezat in vis trebuie sa fii cu bagare de seama la dorintele si placerile deoarece din cauza lor se poate sa fii implicat intr-un scandal.O femeie necasatorita care se viseaza astfel urmeaza sa faca promisiuni de care nu se va tine daca nu isi alege parteneri seriosi si cu principii morale sanatoase. Pentru o femeie casatorita un astfel de vis prevesteste nemultumire in cautarea unor placeri extraconjugale.

Cand alte persoane iti apar iubite in vis, e un semn ca cineva va incerca sa te convinga sa iti neglijezi oblicagiile morale. 

Cand visezi in vis animale iuberete te vei deda unor placeri injositoare, alaturi de persoane de moravuri usoare.