Treceți la conținutul principal

Prezentat

Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118 E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false Gene false Ardell Fashion 118 Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa. Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara. Pachetul contine: O pereche Gene false Ardell Fashion 118 Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 6

De ce nu tuna si fulgera in timpul iernii?

As dori sa stiu de ce nu tuna si fulgera iarna?

Este de stiut de toata lumea ca aerul cald este mai usor decat cel rece. Find mai usor el se ridica sus tot mai sus iar locul sau este ocupat de aerul rece mai greu.

Vara soarele incalzeste puternic pamantul.Pietrele,casele,asfaltul raspandesc caldura si, l randul lor incalzesc stratul de aier care se afla la suprafata pamantului.Devenind mai usor,acest aier incepe sa se ridice,cedand locul maselor de aier rece din inaltime.In acest fel se naste un curent neincetat de aier care impinge tot mai sus airul cald.La inaltimi mari,aerul cald incepe sa se raceasca.Prin racire,aerul cald care contine foarte multi vapori de apa, se transforma in picaturi mici de apa care fomeaza apoi norii.

Acest fenomen poate fi observat si in viata zilnica.Daca ridicam,de pilda ,un capac de pe oala cu apa clocotita observam ca suprafata capacului este aburita de vapori.Dupa o racire de cateva minute,aburul dispare si locul lui este luat de o multime de picaturi mici de apa,de parca capacul ar fi"traspirat".Si acum sa revenim la picaturile de apa din nori.Acestea sunt incarcate cu electricitate negativa.Fiind mai grele,ele stau in partea de jos a norului.In partea superioara a norului stau picaturile mai usoare,incarcate cu electricitate pozitiva.

Cand picaturile acestea,incarcate cu electricitate,se concentreaza,se produce o descarcare elecctria intre patura superioara si cea inferioara a norului,adica intre particulele incarcate cu electricitate pozitiva si cele incarcate cu electricitate negativa

Ce este fulgerul? Aceasta descarcare electrica este FULGERUL.

Ce este traznetul? Cand descarcarile electrice au loc intre nori si pamint, ia nastere TRAZNETUL.

Pentru a feri cladirile de traznet pe acoperisuri se instaleaza paratraznete care fac sa se scurga curentul din atmosfera in pamant. Traznetul este atras totdeaunade obiectele inalte.

De aceea,atunci cind suntem surprinsi de furtuna in plin cimp,este bine sa ne culcam la pamant si sa nu stam sub copaci izolati pentru a nu construi o"tinta"in calea descarcarii electrice.

Fenomenele descrise mai sus se petrec primavara si vara din pricina aerului cald care urca la inaltimi.

Toamna si mai ales iarna,din pricina frigului,aerul de la suprafata pamantului este rece.De aceea nu are loc nici o miscare a straturilor de aier de jos in sus.Deci nici norii nu se mai pot incarca cu electricitate si prin urmare nu mai pot avea loc nici fulgere,nici traznete.