Treceți la conținutul principal

Prezentat

Ce inseamna cand visezi ca zbori. Semnificatie Zbor in vise - Interpretare Zbor.

Semnificatia cuvantului "a zbura,zbor" in talmacirea viselor, semnificatia viselor, Insemnatatea viselor, interpretarea si tainele viselor. Daca va e frica cand zburati inseamna ca va e frica de provocari si poate ca nu sunteti inca pregatiti pentru alte etape. Daca visati ca zburati cu usurinta inseamna ca sunteti stapani pe situatie.  Daca zburati mai sus inseamna castigarea unei noi experiente asupra lucrurilor.  Daca sunteti capabili sa va controlati zboru l in vis inseaman ca sunteti stapan pe situatie, plin de putere.     Zbor :nevoie de libertate de actiune, de expresie, de gandire, orice alt tip de independenta, in functie de atmosfera generala a visului, dorinta de a depasi orice limita, curaj, indrazneala, initiativa, asumarea riscurilor, dorinta de a rupe regulile si restrictiile, dorinta de suprematie si dominare, complex de superiortate, incredere in fortele proprii, supra-estimare, ambitii personale; Zbor senzatie neplacuta de zbor , cu teama de cadere avert

BABELE DE MARTIE: Cum iti alegi baba si ce semnificatie are.

SEMNIFICATIA BABELOR: Ce inseamna si cum se alege baba de martie .

Baba Dochia in traditia noastra este o femeie rea datorita caracterului sau si reprezinta anul vechi in calendarul Roman.

SEMNIFICATIA BABELOR 1 Martie: baba de primavara este un an mai nesigur.

SEMNIFICATIA BABELOR 2 Martie: baba de vara este un an fara probleme cu multa sanatate.

SEMNIFICATIA BABELOR 3 Martie: baba de toamna.Cum vor fi cele 3 zile, asa vor fi si cele trei anotimpuri, aceasta zi de Baba va fi varful vietii tale.

SEMNIFICATIA BABELOR 4 Martie: Ai grija cum mergi sa nu cazi in prapastie, mergi pe calea ta.

SEMNIFICATIA BABELOR 5 Martie: Visele tale se vor realiza acuma in plan fizic.

SEMNIFICATIA BABELOR 6 Martie: Ai parte de un an bun fara griji mai ales probleme materiale.

SEMNIFICATIA BABELOR 7 Martie: Sanatatea iti ocupa tot timpul din lume.

SEMNIFICATIA BABELOR 8 Martie: Ideile tale se vor materializa in acet an, te casatoresti, iti faci propria ta firma, etc.

SEMNIFICATIA BABELOR 9 Martie: Trebuie sa visezi in continuare la ceea ce ar trebui facut.

Daca in ziua in care ti-ai ales baba ploua sau ninge vei avea parte de un an bun. Alegerea Babei in functie de ziua de nastere; Cum iti alegi baba norocoasa.

Daca te-ai nascut pe 7 ale lunii, puneti baba pe 7, daca e pe 18 de exemplu adunati 1+8=9.Atunci pe 9 este baba dumneavoastra.

Alegerea Babei in functie de anul de nastere: Te-ai nascut in anul 2002 vei face adunarea, 2+0+0+2 adica 4 cade baba dumneavoastra.

Baba Dochia in traditia noastra este o femeie rea datorita caracterului sau si reprezinta anul vechi in calendarul Roman.

Traditiile si obiceiurile sunt diferite in unele zone de exemplu:

In Muntenia sunt 12 babe nu 9 ca in celelalte zine ale tarii.

In Maramures in primele zile se bat la usiile oamenilor ca sa plece iarna si sa se faca cald adica schimbarea unui anotimp mai bland.

In Ardeal babele se mai numesc Vantoase deoarece vremea este capricioasa.

Oamenii mai cred ca vremea Babei pe care ti-ai ales-o arata nu doar daca ai norocar si daca esti buna sau rea, egoista sau generoasa.    

Se spune ca pe data de 9 martie Baba-Dochia ingheată pe munte, aceasta data este granita dintre iarna si primavara.  

După 9 martie se sarbatoresc cei 40 de mucenici, si incep zilele Mosilor care anunta caldura si vremea buna pentru semanat. 

Zilele friguroase de după 9 martie cand mai ninge poarta numele de Zapada mieilor, dupa aceasta zi de 9 martie vin zile calde ale pasarilor:Ziua Berzei, Ziua Cucului si Ziua Mierlei.


 


Postări populare