Treceți la conținutul principal

Prezentat

Ce inseamna cand visezi ca zbori. Semnificatie Zbor in vise - Interpretare Zbor.

Semnificatia cuvantului "a zbura,zbor" in talmacirea viselor, semnificatia viselor, Insemnatatea viselor, interpretarea si tainele viselor. Daca va e frica cand zburati inseamna ca va e frica de provocari si poate ca nu sunteti inca pregatiti pentru alte etape. Daca visati ca zburati cu usurinta inseamna ca sunteti stapani pe situatie.  Daca zburati mai sus inseamna castigarea unei noi experiente asupra lucrurilor.  Daca sunteti capabili sa va controlati zboru l in vis inseaman ca sunteti stapan pe situatie, plin de putere.     Zbor :nevoie de libertate de actiune, de expresie, de gandire, orice alt tip de independenta, in functie de atmosfera generala a visului, dorinta de a depasi orice limita, curaj, indrazneala, initiativa, asumarea riscurilor, dorinta de a rupe regulile si restrictiile, dorinta de suprematie si dominare, complex de superiortate, incredere in fortele proprii, supra-estimare, ambitii personale; Zbor senzatie neplacuta de zbor , cu teama de cadere avert

Ochelari de Soare moda si tendinte

Ochelari de Soare moda si tendinte

Vine vara asa ca ne pregatim sa fim in pas cu moda. 

Am descoperit pentru aceasta 6 tendinte de a purta "ochelarii de soare"

- ochelari stil "cat eye"

- ochelari in diferite forme

- ochelari rotunzi

- ochelari de soare tip "sport"

- ochelarii cu lentile in degrade

- ochelarii in culorii contrastanteOchelarii de soare sunt un dispozitiv optic de protectie format din doua lentile colorate (fixate într-o rama), care se pune la ochi (sprijinit pe radacina nasului) cu scopul de a apara ochii de o lumina prea puternica, în special de lumina soarelui.

Initial, ochelarii de soare au aparut ca o necesitate obiectiva, în epoca moderna (dupa 1940) ei devenind accesorii de moda. De asemenea, ochelarii de soare pot fi purtati pentru a ascunde privirea. Persoanele cu handicap vizual poarta ochelari cu lentile colorate din motive estetice.

In general, ochelarii de soare se poarta în spatii deschise. Exista însa si recomandari pentru purtarea lor în spatii închise, cum ar fi în cazul persoanelor care sufera de afectiuni caracterizate printr-o sensibilitate sporita la lumina, ca în cazul albinismului.

Purtarea ochelarilor de soare este indicata în special în perioadele cu insolatie puternica, precum si în zonele cu zapada, în zonele montane înalte. În acest din urma caz, se recomanda purtarea unor ochelari de protectie speciali, de zapada, pentru a evita orbirea cauzata de reflexia razelor soarelui pe suprafetele cu gheata sau zapada.

Dumneavostra ce ochelari preferati?

Postări populare