Treceți la conținutul principal

Prezentat

Ce inseamna cand visezi ca zbori. Semnificatie Zbor in vise - Interpretare Zbor.

Semnificatia cuvantului "a zbura,zbor" in talmacirea viselor, semnificatia viselor, Insemnatatea viselor, interpretarea si tainele viselor. Daca va e frica cand zburati inseamna ca va e frica de provocari si poate ca nu sunteti inca pregatiti pentru alte etape. Daca visati ca zburati cu usurinta inseamna ca sunteti stapani pe situatie.  Daca zburati mai sus inseamna castigarea unei noi experiente asupra lucrurilor.  Daca sunteti capabili sa va controlati zboru l in vis inseaman ca sunteti stapan pe situatie, plin de putere.     Zbor :nevoie de libertate de actiune, de expresie, de gandire, orice alt tip de independenta, in functie de atmosfera generala a visului, dorinta de a depasi orice limita, curaj, indrazneala, initiativa, asumarea riscurilor, dorinta de a rupe regulile si restrictiile, dorinta de suprematie si dominare, complex de superiortate, incredere in fortele proprii, supra-estimare, ambitii personale; Zbor senzatie neplacuta de zbor , cu teama de cadere avert

Ce inseamna cand visezi frunze. Interpretarea visului frunze

Dictionar de vise Frunza - Frunze - Semnificatie si interpretare

A visa frunze semnifica fericire si reusita in afaceri.

Cand frunzele sunt ofilite, inseamna ca sufletul tau va fi bantuit de sperante desarte si de negre presimtiri care te vor face sa te adancaesti in valurile deznadejdii si pierzaniei.

In cartea de vis nobil Grishina Frunzisul de pe copacul toamnei era galben,  inseamna ca o sa aveti o batranete trista singuratica. Frunze de dafin in vis inseamna ca toate activitatile trebuie amanate urgent deoarece nu vei avea succes.

Frunza de varza in vis este un semn negativ, aveti grija de ce faceti, fiti prudenti.

Frunza de papadie in vis semnifica dusmani multi, nu este de mirare asa ca nu trebuie sa te sperie , ii sti...

Daca o femeie necasatorita viseaza frunze ofilite, e semn ca va fi parasita de viitorul ei sot.

Daca sunt verzi si proaspete, atunci ea va ajunge sa primeasca o mostenire si se va marita cu un barbat instarit si atragator.

Frunzele ofilite aparute in vis pot semnifica uneori moartea.

Postări populare