Treceți la conținutul principal

Prezentat

Ce inseamna cand visezi ca zbori. Semnificatie Zbor in vise - Interpretare Zbor.

Semnificatia cuvantului "a zbura,zbor" in talmacirea viselor, semnificatia viselor, Insemnatatea viselor, interpretarea si tainele viselor. Daca va e frica cand zburati inseamna ca va e frica de provocari si poate ca nu sunteti inca pregatiti pentru alte etape. Daca visati ca zburati cu usurinta inseamna ca sunteti stapani pe situatie.  Daca zburati mai sus inseamna castigarea unei noi experiente asupra lucrurilor.  Daca sunteti capabili sa va controlati zboru l in vis inseaman ca sunteti stapan pe situatie, plin de putere.     Zbor :nevoie de libertate de actiune, de expresie, de gandire, orice alt tip de independenta, in functie de atmosfera generala a visului, dorinta de a depasi orice limita, curaj, indrazneala, initiativa, asumarea riscurilor, dorinta de a rupe regulile si restrictiile, dorinta de suprematie si dominare, complex de superiortate, incredere in fortele proprii, supra-estimare, ambitii personale; Zbor senzatie neplacuta de zbor , cu teama de cadere avert

Ce inseamna cand visezi ploaie. Semnificatie Ploaie in vise

Dictionar de vise PLOAIE:

Ce inseamna in dictionarul de vise, daca am visat " ploaie, a ploua"

Daca in vis te uda o ploaie limpede vei avea parte de placeri pe care le vei trai cu un entuziasm tineresc si de prosperite

Daca ploaia cade din nori negri iti vei face griji in legatura cu starea intreprinderilor tale

Daca vezi si auzi poaia apropiindu-se fara ca apoi sa te uda prea tare vei reusi in ceea ce iti propui iar planurile tale vor da roade foarte curindDaca visezi ca te gasesti in casa in timp ce afara ploua torential vei avea mult noroc si vei avea parte de o dragoste impartasita si plina de pasiune.

Daca auzi rapaitul poii pe acoperis asupra casei tale se vor abate fericirea si norocul in cel mai scurt timp. Daca visezi in timpul ploii apa curata iti curge in casa vei avea pe neasteptate o bucurie. In caz ca apa este murdara plina de namol trb sa te astepti la suparari si necazuri.

Daca in timp ce asculti ploaia regreti ca nu ai facut ceva anume inseamna ca urmeaza sa iti afli placerea in ceva care nu iti apartine.

Daca in visul tau ploaia-i uda pe alti va trebui sa te abti sa faci confidente prietenilor.

Femeile tinere care viseaza ca ploaia le uda si le murdareste hainele vor avea o aventura in afara legi ale carei urmari neplacute le vor suporta mai tirziu.

Daca vezi ploaia cazind peste vite vei suferi pierderi in afaceri si vei avea parte de incidente neplacute in cercurile pe care le frecventezi.

Furtunile din vis sunt intotdeauna prevestitoare de ne noroc.


"Ploaie în luna lui Marte

Ploua infernal,

şi noi ne iubeam prin mansarde.

Prin cerul ferestrei, oval,

norii curgeau în luna lui Marte" Nichita Stanescu


Postări populare