Treceți la conținutul principal

Prezentat

Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118 E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false Gene false Ardell Fashion 118 Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa. Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara. Pachetul contine: O pereche Gene false Ardell Fashion 118 Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 6

Mici secrete pentru RETUSUL FETEI - Sfaturi utile

Mici secrete pentru RETUSUL FETEI - Sfaturi utile

Retusul fetei necesita o cunoastere foarta buna a trucurilor din cutia magica adica trusa de machiaj.

Aveti ochii mari, frumosi, expresivi, ovalul fetei placut, si totusi cand va priviti in oglinda nu sunteti multumita.

Va impartasim cateva secrete prin care micile defecte se pot usor retusa pastrand pe cat posibil frumusetea naturala, invatati in primul rand sa va fardati.

Si iata cum: pe un ten masliniu nu folositi o nuanta de pudra deschisa spre alb. Mai indicata este culoarea ocru sau roz, pe obraz nu aplici rosu decat daca aveti un ten palid-vinetiu.Daca ovalul fetei va este prelung fardul va fi aplicat in triunghiu cu baza de la tampla spre nas.

Cand linia obrazului este mai rotunjita fardul se aplica pe pometi imediat sub ochi si aproape spre nas pentru a da lungimea fetei, culoarea fardului se alege dupa culoarea pielii si a ochilor. La un obraz alb se vor folosi nuante de rosu usor si de roz.

Persoanele cu obraz oval  vor pastra pe cat posibil conturul natural al buzelor, daca linia obrazului este largita la baza se vor depasi intentionat contururile. Fara sa exageram cu ajutorul rujului vom retusa buzele groase si le vom mari pe cele subtiri.

Fardandu-ne usor cu masura si discretie vom avea totdeauna o nota de frumusete fireasca.