Treceți la conținutul principal

Prezentat

Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118 E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false Gene false Ardell Fashion 118 Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa. Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara. Pachetul contine: O pereche Gene false Ardell Fashion 118 Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 6

Extensii gene false Gypsy 90 si Ardell Runway Naomi

Extensii gene false Gypsy 90 si Ardell Runway Naomi

Gene false Ardell Runway Naomi sunt lucrate manual din par uman 100% si sunt create special pentru a fi aplicate de mai multe ori. Aceste gene false sunt perfecte pentru o ocazie speciala: botez, nunti, discoteci si chiar bal de absolvire.

Pachetul contine:

O pereche de gene false Ardell Runway Naomi

Dimensiuni interior Lungimea colt interior 7 mm; lungimea mijloc 10 mm; lungimea colt exterior 9 mm

Aplicarea este la fel ca la genele false Ardell Fashion 118

Si la acestea trebuie sa va cumparati separat adezivul.Extensii gene- prelungeste-ti frumusetea la nesfarsit cu gene false Gypsy 90.

Extensiile de gene pot fi o alternativa foarte buna atunci cand ne dorim o scimbare sau o inbunatatire a look-ului pentru o perioada lunga de timp. Aplicate corect si ingrijite corespunzator, genele false iti vor contura foarte frumos privirea si-ti vor oferi acel plus de frumusete pe care ti-l doresti fara ati afecta genele tale naturale.

Genele false Gypsy 90 sunt gene tip banda fabricate 100% din par uman sterilizat. Sunt gene false foarte usoare, usor de aplicat ce vin intr-o cutie care pastreaza genele sigur si igienic pentru utilizari ulterioare. Sunt suficient de dese pentru a complecta cu succes un machiaj de seara, dar nu foarte lungi ca sa fie purtate zi de zi.

Pachetul contine:

O pereche de gene false Gypsy 90

Dimensiuni lungime interior 7 mm; lungime mijloc 11 mm; lungime exterior 10 mm

Acest pachet nu contine adeziv trebuie achizitionat separat.

Pret pachet 18,50 ron.